Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Printz

Printz – ett nyskapande koncept

På Printzs meny står växelvis ett 100-tal egna korvar - på kött, fågel, fisk, skaldjur och grönsaker.

All korv- och salamitillverkning, detaljstyckning och hängmörning sker i restaurangens eget korvmakeri , placerat i hjärtat av Printz.Korvmakeriet ligger bakom en glasvägg så att gästerna kan se på hantverket. Korvmästaren håller även kurser i korvstoppning i Printz Akademi, en lokal avskild från mathallen. Det finns även en matsal, en mathall, en grill, en bar, en ölhall och en deli. Gästerna ska få en upplevelse i atmosfär och känsla, hantverk och tillagning.

- Printz plockar upp Slakthusområdets korvtradition på ett eget sätt och är Sveriges första riktiga korvrestaurang av rang. I stort sett allt som serveras är egentillverkat på plats. Naturligtvis serveras även rätter utan inslag av korv.

Korv på hummer, pilgrimsmusslor och rådjur

I matsalen är korvarna stoppade med bland annat hummer, pilgrimsmusslor och rådjur. I mathallen beställer gästen en egen rätt eller delar flera rätter med sitt sällskap. I grillen finns allt som hör den klassiska korvgrillen till, men på en helt ny nivå med egentillverkade tillbehör som till exempel åtta sorters senap, nio sorters ketchup och sju sorters majonnäs. I baren serveras 25 sorters fatöl och uppåt 350 ölsorter på flaska. En del av öllistan består av svenska mikrobryggerier, cuvée och vintageöl. Medan det i ölhallen utlovas glad stämning och mycket öl, bland annat från utvalda mikrobryggerier.
Företag kan boka skräddarsydda konferenser och event med inslag av olika typer av provningar.

Printz ligger vid Slakthusområdet, i nya mat- och nöjeskonceptet Tolv Stockholm i direkt anslutning till nybyggda Tele 2 Arena. Närmaste tunnelbanehållplats är Globen.


Adress:  Arenavägen 69–71 A, Johanneshov
Mail:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Webb: www.printz.nu

Tel: +46 8-409 055 00

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Sidan 1Action & tävlingTom TitsScandic AriadneMoonLimoSlotts-, Gårds & VärdshuskonferensMinbaren Bar & Bistro - KastelletImperial LanesPartylineEbbenjarka

BokaKickOff.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de...

Läs mer