Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Exploria Nöjescenter

- Fittjavägen 22, Norsborg (vid Hornbach) -

Exploria Nöjescenter, i Botkyrka, är Europas största inomhuscenter med upplevelser och aktiviteter för både vuxna och barn! Hos oss finner ni bl.a.

  • Konferensanläggning
  • Aktivitetscenter (bowling, gokart, simulatorer, laserarena shuffleboard, 3-kamp m.m.)
  • Wild West Steakhouse
  • Pinchos
  • Lekland för barn

AKTIVITETER

På Exploria Center erbjuder vi olika aktiviteter som passar för såväl lite mindre grupper till större, med andra ord, perfekt för ert företagsevent! Varför inte kombinera er konferens med att äta på Pinchos eller Wild West Steakhouse? Eller kombinera med någon av alla våra roliga aktiviteter. Vi har bowling, gokart, simulatorer, biljard, shuffle-boards, 3-kamp, dryckesprovningar och mycket mer!

Vi har även privata festrum med privat bar, DJ och karaoke. Passar perfekt till födelsedagsfesten, möhippa, svensexan, kick-offen m.m

KONFERENSANLÄGGNINGEN

Nu kan vi på Exploria Center även erbjuda konferenser! Planerar ni att ha ett möte eller konferens? Är ni en större grupp som vill komma och äta? Önskar ni göra några aktiviteter? Då har ni kommit rätt! Vi har möjlighet att ta emot upp till 400 deltagare och välkomnar både större och mindre sällskap. Varje konferens har en egen värd och samtliga rum är utrustande med den senaste tekniken! Vi har både temarum och flexibla lösningar. Tveka inte att höra av er så skräddarsyr vi ett paket som passar just ert sällskap!

WILD WEST STEAKHOUSE

Detta är en amerikanskinspirerad restaurang i genuin vilda västern miljö! Vi röker våra egna Ribs och serverar mat av högsta kvalité. I saloonen bjuds det på shower som Can Can, linedance, fantastisk sång och mycket mer.

Restaurangen har öppet året runt och har fullständiga rättigheter!

PINCHOS

Ingen gillar allt men alla gillar något! Därför har vi skapat en meny med rätter av alla dess slag från hela världens kök. Hos oss hittar du allt från spanska quesadillas till japansk sashimi, ungersk plankstek och fransk crème brûlée. För att öka valmöjligheterna serveras våra rätter i tapasformat – praktiskt och rätt gulligt. De tillagas med riktigt schyssta råvaror, håller riktigt schyssta priser och går att matcha i oändlighet.

Boka på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

0771-80 80 80

www.exploriacenter.se

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
OperakällarenWedevågs HerrgårdCold Cut CateringGustafs Taxibåtar & Events ABAnnorlunda konferenslokalerEngelenKrogshower & underhållningStockholms största Escape-room anläggning och Laser arena.

BokaKickOff.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de...

Läs mer