Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Kungsholmen´s Taste

Här lagas & bakas allt från grunden med de finaste råvarorna.

Hos Kungsholmen's Taste Catering & Event är halvfabrikat tabu. Ägaren, Susan Dahlberg, älskar verkligen att jobba med catering och service.

Hennes stora kärlek till matlagning och bakning märks verkligen på de rätter och bakverk som färdigställs. Effekten har blivit att kunderna strömmar till eftersom maten och bakverken som här produceras är goda och håller hög kvalitet. 

I den mysiga funkislokalen finns möjlighet att ordna fest, event, minikonferenser och möten för upp till 20 personer. Varför inte ha en vin- eller ölprovning nu i höstmörkret? Mingeltilltugg som passar till ordnar Kungsholmen´s Taste och de hjälper gärna till med att hitta en duktig sommelier eller ölprovare som är van att ta hand om grupper.

Julbordets all mat är här något av en specialitet.  Nu när det börjar bli dags att beställa årets julbord, kan det vara bra att känna till att här finns ett väl beprövat traditionellt julbord med många härliga gamla släktrecept, men föredrar ni ett alternativt julbord så plockar de gärna fram ett förslag.

Nyheter som de nu har på menyn, från början av december är Matlådan från Kungsholmen's Taste, där de varje vardagseftermiddag kör ut hemlagad mat till privatpersoner i centrala Stockholm, färdiga rätter att bara värma. Mer information angående den kommer ni kunna ta del av på Kungsholmen´s Tastes hemsida.

Förutom cateringen till företag och privatpersoner har de också duktiga konferensvärdinnor och servitriser för uthyrning.


Kungsholmen's Taste Catering & Event AB
Wargentinsgatan 3, 112 29 STOCKHOLM
Tel:+46 8-684 397 07
mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.kungsholmenstaste.se

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Sailing eventsGolden HitsKreativKickOff.SE - TeambuildingLottas BåtBenstockens Långtidsparkering - Arlanda AirportImperial LanesMångkulturellt centrum (MKC)Utsikten MeetingsMagdalena´s café

BokaKickOff.nu är främst framtagen för arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de vi anser är...

Läs mer