Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Meeting room

- Alströmmergatan 20 , Stockholm -

Avskilt mitt i smeten

I en gammal ammunitionsfabrik på Kungsholmen startade vi Meeting Room, en event- och konferensverksamhet. Mitt i ett av Stockholms mest spännande områden såg vi att vi kunde kombinera en inspirerande industriell miljö med en flexibel och modern inramning, som öppnar upp för kreativitet och smarta lösningar för möten och events.

Du hittar oss bara två minuters promenad från Fridhemsplans tunnelbanestation. I ett tidigare liv inhyste lokalerna inredningsbutiken R.O.O.M. Att de valde just de här lokalerna är ingen slump, för här är högt i tak med precis lagom mycket industrikänsla bevarad. Det gör dem snygga, ljusa och fräscha, utan att kännas kliniska eller stela.

Eftersom lokalerna är ganska avskalade och stora nog att rymma det mesta, är de lätta att anpassa efter alla möjliga önskemål. Med små medel i form av ljus och möblering förvandlas de från mässhall till festsal. Detta vågar vi påstå är Stockholms modernaste eventlokal – men vill du ha en mer klassisk känsla går även en sådan att locka fram.

Hittills har här anordnats viktiga lanseringar, små mässor, stora fester och en hel del annat. Så länge 1000m2 räcker funkar Meeting Room till det mesta.

Verksamheten Meeting Room har härefter utvecklats och två nya verksamhetsområden har växt fram. Vi har gått från att enbart vara en möteslokal till att verka som en mötesplats, med ett Meeting Room, ett Office Room och ett Storage Room.

Office Room är ett kontorshotell med Coworking tänk och vi riktar oss till det mindre etablerade företaget som vill ta del av en större gemenskap, få hjälp med professionell och personlig kontorsservice och letar efter ett kontor där det är möjlighet att växa på kort- och långsikt, med flexibla lösningar. Som hyresgäst på Office Room får du ett medlemskap i Network Room, där vi skapar förutsättningar för andra att träffas och hitta synergier.

Storage Room är en lagerverksamhet som erbjuder säkra och moderna förråd till företag och privatpersoner, antingen att hyra för en kortare period eller mer långsiktigt.

Boka på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tel. 08-692 70 00

Webb: www.meetingroom.se 

 

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
V-sailingOperakällarenRestaurang MotorverkstanGolden HitsCourtyard by Marriott StockholmStockholm Action CenterKafé KajakKristinehovs MalmgårdStockholms största Escape-room anläggning och Laser arena.Friluftsaktiviteter

BokaKickOff.nu är främst framtagen för arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de vi anser är...

Läs mer