Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Hesselby Slott

Vacker musik och tongivande möten.

På Hesselby Slott erbjuder vi inspirerande möten i fräscha konferensrum, med ett prisbelönt slottskök. Hotellrummen designade i musikens tecken.

Hesselby Slott, är Sveriges musikslott.

Välkända artister har fått ge namn och satt sin prägel på ett antal rum. Vad sägs om att sova i Dregens, Tomas Di Levas eller Pernilla Wahlgrens rum?

Välj att mötas på slottet eller i den modernare konferensbyggnaden i antroposofisk byggnadsstil med välvda tak och ovanliga rumsformer. På Hesselby Slott finns både små charmiga grupprum och stora salonger. Det vill säga rum för både små och stora grupper, vi hjälper er att hitta bästa lösningen för er, oavsett om ni är 2 eller 150 personer.

Fira en stor dag, ett jubileum eller en oslagbar händelse. På Hesselby Slott blir dagen extra speciell och med vår kunskap och erfarenhet av arrangemang blir dagen extra avslappnande för dig. Arrangera en minnesvärd fest på slottet och låt oss ta hand om detaljerna.

Välkommen att mötas på musikslottet!

Maltesholmsvägen 1, VÄLLINGBY
Tel: 020-112 22 22
Hemsida: hesselbyslott.se
E-postadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Mer hjälp & logistikNäsby SlottHilton Stockholm Slussen hotelLidö VärdshusBosphorusCateringUlfsunda SlottKick off StockholmRosersbergs SlottshotellHotel M/S Monika

BokaKickOff.nu är främst framtagen för arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de vi anser är...

Läs mer