Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Näsby Slott

En magisk plats att mötas på!

Sjönära mötesplats. Konferens. Fest. Jubileum. Kick-off. Hotellrum. 5 minuter till Roslagsbanan. 15 minuter till Stockholm City. 35 minuter till Arlanda.

En konferens kan ha olika målsättningar. Men bara att samlas några dagar från den vanliga arbetsplatsen, skapar den extra sammanhållning som ert företag eller organisation kommer att ha stor nytta av långt framöver. Som en plats för utbildning erbjuder Näsby Slott en avslappnad miljö för koncentration och resultat. Näsby Slott, med sin unika och historiska miljö, är också en utmärkt plats för er som vill att idéerna och kreativiteten ska flöda fritt.

Slottets 16 mötesrum (med plats för 2 upp till 170 personer) ligger i huvudbyggnaden och har ett underbart dagsljus genom fönstren. Oavsett vilket typ av möte ni vill ha, så hjälper vi till att skräddarsy det helt efter era önskemål.

Välkommen att mötas i en magisk miljö!

Djursholmsvägen 30, Täby
Tel: 020-112 22 22
Hemsida: www.nasbyslott.se
E-postadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
BallbreakerAlbertina CateringCourtyard by Marriott StockholmBåttaxi & CharterbåtarTaxi Kurir StockholmUlfsunda SlottAfter workHesselby SlottAktiviteterStockholm.seHaga Forum

BokaKickOff.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de...

Läs mer