Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Falks Event

Naturnära kickoff, teambuilding och äventyr ! 

Boka en härlig kickoff som ni sent ska glömma ! Vackert läge intill Mälaren på Munsö, nära Stockholm. Vi skräddarsyr era önskningar av olika aktiviteter. Prova på paintball, lerduveskytte, pilbåge, luftgevär, blåsrör, yxkastning eller jakt hos oss. Om ni inte kan komma till oss kan vi komma till er med mobil eventutrustning. Vi erbjuder catering, grillat i skogen eller stor utbud av andra rätter. Vi kan även ordna med logi och transport.

För förfrågan och bokning, ring Björn på 073-441 43 41, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.falksevent.se

Ekerö, Stockholm

 

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Alpine Event & AdventureClub CCHenriks MatbodCateringSånga-Säby Hotell & KonferensAlbertina CateringBellmanspecialistenNäsby SlottLidö Värdshus

BokaKickOff.nu är främst framtagen för arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de vi anser är...

Läs mer