Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Kastellet Stockholm

Längst upp på Kastellholmen...

ligger Kastellet med utsikt över Stockholms inlopp och innerstad.

Kastellholmen är en oas i centrala Stockholm som knyter samman storstad och skärgård. På Kastellet kan man konferera, mingla, äta gott och njuta av utsikten.

Våra lokaler passar bra för styrelsemöten, konferenser för upp till 40 personer, föreläsningar och middagar. Vi kombinerar konferenser med aktiviteter och hjälper er gärna med planering och genomförande av era arrangemang, både konferens, kick-off och fest.

God mat och bra service ligger oss varmt om hjärtat och vi vill att varje måltid ska vara en upplevelse. Maten inspireras av skärgården och klassiska svenska smaker. Lunchen serveras ombord på M/S Segelkronan på Skeppsholmen, där även middagarna kan avnjutas.

Med många års erfarenhet av evenemang och konferens hjälper vi er gärna att planera och genomföra konferenser och fester utöver det vanliga.

Tel:+46 8 735 33 50
Kastellbacken 1, Kastellholmen
www.kastelletstockholm.se
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Gustafs Taxibåtar & Events ABPartylineSF Bio Konferens & EventHotel M/S MonikaUtsikten MeetingsStrömma KanalbolagetMinbaren Bar & Bistro - KastelletBåtcharter & båtuthyrningFåfänganKumla Herrgård

BokaKickOff.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de...

Läs mer