Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

En perfekt festkväll En perfekt festkväll

Golden Hits

Fyra barer, tre dansgolv, två shower - en fantastisk helkväll!

 

Golden Hits etablerades på Kungsgatan 29 redan hösten 1992. Precis som namnet antyder är det ett krogkoncept som bygger på känd partymusik från olika tidsepoker. Golden Hits har idag flera olika verksamheter under ett och samma tak – allt från lunchservering och bistro till Dinnershow och den otroligt populära nattklubben där kön inte sällan ringlar sig längs med Kungsgatans många butiker och restauranger ner mot Stureplan. Det härliga med Golden Hits nattklubb är att den är totalt opretentiös och alla har otroligt skoj. Det finns musik för alla smaker, ett flertal olika barer och dansgolv och en välfylld karaoke där alla kan bli stjärna för en kväll! 

Fyra barer, tre dansgolv, två shower - en fantastisk helkväll! Välkommen till Golden Hits, Stockholms roligaste krog. Vi har högt tryck på vår onlinebokning. Får du problem att boka in ditt sällskap så maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring på 08-50 55 60 00 så hjälper vi dig på bästa sätt. Varmt välkomna till oss!

Telefonbokning
Vid sällskap större än 30 personer ring gärna.

Öppettider

Måndag-fredag: 10.00-18.00

Lördag: 11.00-15.00

Dag före röd dag: Bokningen stänger 13.00

Söndag samt röda dagar: Stängt

Tel: 08-50 55 60 00
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

När bokningen har stängt går det bra att ringa direkt till resturangen om det gäller en ändring eller reservation för samma kväll: 08-50 55 60 83.

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Strömma KanalbolagetFestvåningar och festlokalerFåfänganMeeting RoomKeramikfestSlotts-, Gårds & VärdshuskonferensOperakällarenUtsikten MeetingsAlpine Event & Adventure

BokaKickOff.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de...

Läs mer