Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Josefina

- Galärsvägen 10, Stockholm , Djurgården -

Josefina är den perfekta platsen för konferens, kickoff, event, förtagsfest eller personliga affärsmöten.

Våra eleganta lokaler är mångsidiga, och allt är möjligt. När ni bokar ett event hos oss får ni tillgång till en stor rymlig matsal och även vår lounge. Ni kan välja en av våra komponerade menyer, eller så sätter vi ihop en passande meny tillsammans mer er efter vad ni önskar. Ni kan välja på mingel, sittande middag av olika slag eller en buffé. I vår lounge har vi full utrustning för den mer livade festen, för den som önskar det efter middagen. Ljuskanoner och discokulor samt DJ utrustning finns. 

Festvåningen har kapacitet för upp till 240 sittande bankett gäster i festvåningens stora matsal.

Totalt har vi utrymme för 320 sittande bankett gäster uppdelat i två intilliggandes matsalar. Vi har olika lösningar för er om ni skulle bli ännu fler gäster. Kontakta oss för mer information .

Tel 08-664 10 04

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.josefina.nu 

 

 

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Sailing eventsAndaluciaKnistad Hotell och KonferensSidan 1Vaxholms KastellSkärholmens GårdKonferensanläggningar, Konferensgårdar, KonferenshotellAction & tävlingImperial LanesAmaranten

BokaKickOff.nu är främst framtagen för arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de vi anser är...

Läs mer