Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

The Creativity House

- Drottningholmsvägen 31, 112 42 STOCKHOLM  ( vid Fridhemsplan ) -

Måla en vacker tavla med akrylfärger, testa på glasfusing, skapa egna alster i lera eller måla företagets kaffemuggar. The Creativity Houes är en keramik & glas-studio som har funnits i mer än 11 år!  Vi erbjuder aktiviteter för företagsgrupper som keramikmålning, skapa egna glassmycken, akrylmåleri på kanvas, skapa i lera...

KERAMIKMÅLNING

Måla kontorets muggar till arbetslaget. Eller välja bland 100 andra föremål på våra hyllor att dekorera. Keramikmålning är enkelt, kul, avstressande, socialt och passar alla. Det krävs inte några förkunskaper. Ni får en introduktion i keramikmåleri och vi hjälper er alltid med tips och idéer under ert skapande. Sedan bränns era alster i keramikugn och muggar och annat kan naturligtvis användas efter bränning även diskas i maskin! 

Pris: från 185 kr (studioavgift 65 kr + keramikkostnad. från 120 kr). 

Läs mer... 

SKAPA EGNA GLASSMYCKEN

Gör halsband, örhängen, nyckelring, brosch eller ring i glas! Med den glödheta tekniken Glasfusing får du skapa smycken av glas i vår studio. Vi ger dig en snabbintroduktion och sedan får ni använda komplett utrustning för att kunna skapa era smycken. Ni får skära till glaset och komponera 2 st vackra smycken per deltagare. 

Pris: 290 sek/person

Läs mer...

AKRYLMÅLERI PÅ CANVAS 

Vill ni måla en fin tavla som garanterat kan hängas upp på väggen väl där hemma? Då ska ni testa den här aktiviteten. Om ni är en grupp om minst 10 deltagare så går det bra att boka. Ni får välja ett motiv i förväg som alla i gruppen sedan får måla. En instruktör ger er en kortare introduktion och ni får steg-för-steg lära er hur ni bygger upp det valda motivet - från första till sista penseldraget.

Pris: 390 sek/person

Läs mer...

SKAPA I LERA

Släpp loss fantasin och upplev den härliga känslan av att arbeta med mjuk vit keramiklera. Allt ni behöver finns i vår studio vid ett bord väl förberett för aktiviteten. Ni får tumma, kavla, ringla eller skulptera fritt. Till din hjälp finns speciella formar för att lätt kunna böja fram en skål, tallrik, mugg, vas tex. Använd gärna våra slingverktyg, gummiskivor och andra modelleringsverktyg för att skapa mönster i leran. När ni är klara kan ni välja att få dem klarglaserade.

Pris: 250 sek/person 

Läs mer...

Telefon: 08-652 26 28

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.thecreativityhouse.se | www.pargoletti.com

 

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Exit Lounge & BarThe Creativity HouseKreativKickOff.SE - TeambuildingNAGLO VodkabarAktiviteterStockholm.seKonferenskryssningar, KonferensbåtarLa Villa TravelFåfänganStrategiutvecklingUlfsunda Slott

BokaKickOff.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de...

Läs mer