Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Åkeshofs Slott

Möte i det lilla slottet. Nära stan, nära lugnet.

Välkommen till Åkeshofs slott. Där tiden står långt ifrån still, men där den går lite långsammare. Där maten är välkomponerad av säsongens råvaror, där brasan sprakar och där samtalen får ta tid.

Så nära stadens puls, men så långt från stressen.
På Åkeshofs slott får ni tid att träffas i en miljö som uppmuntrar till samtal. Är ni många kan ni få slottet helt för er själva. Här skapas bra förutsättningar för givande möten.

Bra mötesrum med den teknik ett modernt möte kräver, god mat tillagad av de bästa råvarorna och avslappande pauser i härlig 1700-tals miljö. Här får ni hjälp med planering och genomförandet. Det ger bra förutsättningar för riktigt bra möten. Väljer ni att övernatta finns trevliga rum i slottets sidbyggnader.

Här finns roliga och annorlunda idéer på aktiviteter att förgylla er konferens med. Några går det att smaka på, några är avslappnande och naturligtvis finns också några för att förstärka er teamkänsla. Vad vill ni göra? Hör av er för mer information om upplägg och priser på någon eller flera av aktiviteterna.

Att ta sig till och från Åkeshofs slott är enkelt, oavsett om ni kommer hitresande med tåg, flyg, tunnelbana eller bil. Nära stan men på lagom avstånd för att inte konkurrera om uppmärksamheten.

Åkeshovs gårdsväg 1, 168 38 Stockholm
020-112 22 22
Hemsida:  www.akeshofsslott.se
E-postadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Restaurang MotorverkstanBellmanspecialistenGarnisonen KonferensMeeting roomExit Lounge & BarBosphorusStockholms VinkällareMer hjälp & logistikBosönKastellet Stockholm

BokaKickOff.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de...

Läs mer