Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Fazer Restaurang & Konferens

En mötesplats i en klass för sig...

Fazer Restaurang & Konferens på Flemminggatan ligger mitt på Kungsholmen,

endast 10 minuter från Centralstationen i Stockholm ligger våra ljusa och moderna konferenslokaler.

Vi har 8 moderna konferensrum, med plats för 2-200 personer.

Vi på Fazer vill att lunchen ska bjuda på en ny smakupplevelse varje dag. Nu har vi öppnat en lunchrestaurang med mat som gör gott för både hälsan och smaklö-karna. Att laga allt från grunden är ett vinnande recept som vi började med redan 1891. Fina råvaror, god service och välkomponerade menyer - allt för att du ska trivas och få en avkopplande stund.

I vår konferensavdelning kan vi erbjuda er mötesplatser från 2 till 200 personer. Givetvis ska ni pröva vårt konferenspaket som innehåller en härlig frukost med kaffe, smoothie, saltå kvarnjuice och smörgåsar på fiberrikt bröd. Till lunch erbjuder vi en kulinarisk upplevelse, som alltid erbjuder många olika vari-ationer. Välj sedan en av våra varmrätter som präglas av Gröna smaker, Världens smaker eller Klassiska smaker, eller smaka vår soppa med tillbehör.Glöm inte att smaka på vår brödbuffe, och vårt hembakta bröd. Något som är gott är tex vår tapenad, pröva! Kanske vill du avsluta din lunch med en kaffelatte, som givetvis också ingår i lunchen.

På eftermiddagen serverar vi er kaffe eller te, med något gott till. Kanske blir det en Fazer äppeldröm, eller kanske Maria vår kallskänka har bakat något eget. Frukt och Fazerchoklad ingår också. Ni vet väl att det är vi på Fazer som tillverkar både Dumle och Geisha. Vi erbjuder också en mötesplats, i vår helt nyrenoverad hörsal för 200 personer och en loungeavdelning. Här kan du sitta och dricka en god kopp kaffe, eller varför inte avsluta er konferens med en skål i champagne. Möjligheterna är stora, det är bara fantasin som sätter gränser. Kontakta oss gärna för mer information om de möjligheter vi erbjuder. Varmt välkommen på en kulinarisk upplevelse! Varmt välkommen hem till oss!

Kontakt/Bokning

Fazer Restaurang & Konferens,

Fleminggatan Fleminggatan 18, 106 26 Stockholm

Boka: 08-693 17 00

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Webb: www.fazer.se/fleminggatan

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Vaxholms KastellKrogshower & underhållningLidö VärdshusKastellet StockholmLottas BåtÅkeshofs SlottTom TitsFalks EventV-sailing

BokaKickOff.nu är främst framtagen för arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de vi anser är...

Läs mer