Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Rosersbergs Slottshotell

Klassiskt! Modernt! Ett konferensslott i tiden.

På Rosersbergs Slottshotell med perfekt läge, 10 minuter från Arlanda

och med naturen och lugnet som granne finns alla förutsättningar för ett lyckat möte. Med samlingsplatser för upp till 100 personer och mindre grupprum hittar vi er plats. Naturligtvis hjälper vi er att skräddarsy ert möte, att hitta något trevligt och extra för just er. Avkopplande eller uppiggande.

Att hitta aktiviteter som gör konferensen till en upplevelse är viktigt, både för er och för oss. Har ni tankar och idéer hjälper vi er gärna att förverkliga dem. Hos oss finns massvis av erfarenhet av bra konferenser som vi gärna delar med oss av.

Ska ni fira något extra? På Rosersbergs Slottshotell får dagen den uppmärksamhet den förtjänar. Här passar både stora fester och mindre middagar. En miljö som andas historia och lugn. En matupplevelse som matchar alla förväntningar på en oförglömlig dag. Vi hjälper er att förverkliga. Prata med oss om er fest på Rosersbergs Slottshotell.

Välkommen till Rosersbergs Slottshotell.

Tel: 020-112 22 22
Slottsvägen 203, Rosersberg
Hemsida: rosersbergsslott.se
E-postadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
FåfänganSF Bio Konferens & EventVärdshus & restaurangerKreativKickOff.SE - TeambuildingKONFERENSUPPLEVELSERStockholms VinkällareStallmästaregårdenAnnorlunda konferenslokalerArtipelagKrogshower & underhållning

BokaKickOff.nu är främst framtagen för arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de vi anser är...

Läs mer