Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Spansk restaurang & festvåning Spansk restaurang & festvåning

Andalucia

Restaurang, Festvåning & Cava lounge

Kick-off eller konferens för att en sådan ska bli lyckad måsta man trivas.

Då är atmosfären och miljön lika viktig som maten och eventuella aktiviteter. Restaurang Andalucias festvåning är ett unikt hantverk och designen, med den smakfulla utsmyckningen, har hämtats från Andaluciens moriska arkitektur. Våra menyer är komponerade med största omsorg om våra gäster. Med de bästa råvarorna och kärleksfull tillagning garanterar vi att ert menyval blir något utöver det vanliga. Specialönskemål som vegetarisk kost m.m. ordnar vi självfallet. Efter middagen öppnar vi gärna vår bar och hjälper er också att boka discjockey eller annan underhållning.

Restaurang Andalucia kan ta upp till 150 gäster, men kan även bokas för mindre sällskap. Vår festvåning lämpar sig lika bra för företagsarrangemang som bröllop. Vi har lång erfarenhet av festarrangemang och finns här för att hjälpa, planera och rekommendera. Ingen fest är den andra lik. Därför har vi inga fasta priser. Ju mer information vi kan få i förväg, desto bättre kan vi hjälpa Er; t.ex. tid och datum, anledning till festen, antal gäster m.m. Kontakta oss på 08-669 35 38 för ytterligare information eller en offert.

08-15 66 60
Döbelnsgatan 79
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Hemsida: www.andalucia.se

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Mordmysterium Sverige ABBoulebar HagaStrömma KanalbolagetAktivitetsmakarenAKTIVITETER & TEAMBUILDINGJosefinaKungsholmen´s TasteLångängens GårdFyrverkeriplattanHotell Hasselbacken

BokaKickOff.nu är främst framtagen för arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de vi anser är...

Läs mer