Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Restaurang Puerta Del Sol

Kortaste resan till Spanien

Här på Restaurang Puerta del Sol på Sveavägen i Stockholm har Spansk mat och kultur fått en mötesplats.

Spanien är hemlandet för grisfester, tjurfäktning, flamenco musik, gitarrens ursprung, sangria, Cava och tapas bland mycket annat. Mycket av detta ingår i upplevelsen på du bokar en fest som arrangeras av oss.

Vi ordnar en Spansk Grisfest åt er

Är det dags för en kundträff, bröllop, födelsedag eller firmafest? Boka en fest med paella, Rioja, flamenco, tjurfäktning och mycket mer än så. Den Spanska grisfesten är ett utmärkt och uppskattat tema. En grisfest är en fest där man äter helstekt gris. Grisfesterna blev populära bland Svenskar redan på 1970-talet i samband med att charterresor till bland annat Kanarieöarna. Vi på Restaurang Puerta del Sol erbjuder Spansk grisfest här hemma i Stockholm. Kontakta oss och berätta och beskriv tillfället då du önskar att arrangera fest. Vi återkommer sedan med förslag och offert.

Tel:+46 8-54548555

Sveavägen 105

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hemsida: www.puertadelsol.se

 

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Hard Rock Cafe StockholmSF Bio Konferens & EventHaga ForumLidö VärdshusDjurönäsets KonferenshotellWedevågs HerrgårdMångkulturellt centrum (MKC)StallmästaregårdenKonferensanläggningar, Konferensgårdar, Konferenshotell

BokaKickOff.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de...

Läs mer