Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Bosön

Bosön - En unik mötesplats för idrott och utveckling

Bosön är en unik mötesplats för utveckling och växande i idrottens miljö. Här hålls möten och konferenser i en kreativ atmosfär av laganda och utmaningar.

På Bosön kan du vässa formen på samma plan som elitlagen, ta del av insikter och erfarenheter från idrottens främsta namn, och inspireras av den aktiva miljön.

Varje företag och organisation behöver tydliga mål. Idrottens språk och värderingar och Bosöns inspirerande miljö blir tillsammans en perfekt start för er resa mot att bli ett vinnande lag!

Bosön ligger i vackra omgivningar på norra Lidingö. Här finns idrottsanläggning, konferenslokaler, hotell och restaurang, bara 15 minuter från Stockholms city.

Bosön, Lidingö
020-112 22 22
Hemsida: www.boson.nu
E-postadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Näsby SlottAKTIVITETER & TEAMBUILDINGMorten TrotzigClas på HörnetSkeppetJosefinaLångängens GårdWedevågs HerrgårdLidö VärdshusAnnat som är bra

BokaKickOff.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de...

Läs mer