Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Stockholm Konferenscenter Dalarnas Hus

Välj en bättre möteslokal!

Prisvärda möten mitt i Stockholm – på Dalarnas hus Stockholm konferenscenter

Dalarnas hus är en mötesplats. Här kan du ha konferens och boka mötesrum i en inspirerande miljö i en vacker fastighet. Vi erbjuder möten med personlig touch och en atmosfär utöver det vanliga. Öppna hus, kurs, konferens, evenemang, pressträffar, seminarier Vi erbjuder allt från små, personliga rum, till rum för stora möten.

PRISVÄRD, PERSONLIG & CENTRALT BELÄGEN KONFERENS

På Dalarnas hus möts ni 5 minuter från Arlanda Express och Centralstationen i en ostörd miljö. Perfekt för viktiga möten. Ägarparet Stefan och Annika ser till er under hela er vistelse. Här finns alltid kaffe, frukt och nötter framme, härligt bröd och gott fika. Liksom plats och ro för gemenskap. Missa inte att göra din prisfråga hos oss, vi är ofta 10–30% billigare. Vår affärsidé är att se varje kund, ha en lagom stor verksamhet med personlig kontakt. Det är vårt recept för lyckade möten och kvalitet. Resultatet är nöjda kunder som kommer tillbaka. Och som tipsar andra kunder om oss. Det tycker vi är ett kvitto på att vi har en bra miljö för dina möten. Välkommen du också!

Vasagatan 46
Tel:+46 8 545 141 30
www.facebook.com/dalarnashus?fref=ts

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
AKTIVITETER & TEAMBUILDINGBoulebar HagaStockholms största Escape-room anläggning och Laser arena.Annorlunda konferenslokalerEngelenDjurönäsets KonferenshotellCarlshälls GårdKungsholmen´s TasteUlfsunda SlottMatlagning & Provningar

BokaKickOff.nu är främst framtagen för arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de vi anser är...

Läs mer