Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Stockholms Vinkällare

Stämningsfull och personlig miljö

Stockholms Vinkällare finns sedan 1989 mitt i Stockholm nära Johannes kyrka.

Här finns en stämningsfull och personlig miljö med varm atmosfär och spännande kontraster mellan antikt och modernt.

Hos Stockholms Vinkällare hittar du den mest unika festvåningen i Stockholm. Här finns gott om avskilda rum, god mat samt möjlighet att ta med ditt eget vin. Utnyttja den vackra festvåningen på Döbelnsgatan 8 för ditt företagsevent i Stockholm. Stockholms Vinkällare erbjuder vinprovningar samt mat i avskilda lokaler för upp till 80 personer. Även privata sällskap är varmt välkomna.

Kockarna gör företagsfesten till en gastronomisk upplevelse, oavsett det gäller affärsluncher, enklare bufféer eller middagar. Alltid med färska råvaror efter säsong.
Till  festlokalen kan ni ta med egen dryck men för den nyfikna erbjuds dessutom vinprovningar så som exempelvis choklad- och champagneprovning mm.

Stockholms Vinkällare
Döbelnsgatan 8, 111 40 Stockholm
Tel: 08-21 43 30
www.stockholmsvinkallare.com
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Ulfsunda SlottÅkeshofs SlottMinbaren Bar & Bistro - KastelletHenriks MatbodCateringBåttaxi & CharterbåtarHesselby SlottMordmysterium Sverige ABKrägga Herrgård

BokaKickOff.nu är främst framtagen för arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de vi anser är...

Läs mer