Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Stockholms största Escape-room anläggning och Laser arena.

- Saltmätargatan 19A, Stockholm -

Här erbjuds aktiviteter speciellt lämpade för för teambuilding och kickoff. Samla era kollegor och gör er redo för ett utmanande och spännande äventyr! 

Bilda ett lag och lös uppgifterna våra fängelseceller tillsammans med era lagkamrater på så kort tid som möjligt. Samarbeta, ha kul och samla så många poäng ni kan för att slå de andra lagen. Om ni gillar ”Fångarna på fortet” på TV, kommer ni älska Laserfortet!

I anslutning till aktiviteterna kan konferensrum tillhandahållas, och i samarbete med restaurangen bredvid kan en 7 rätters Etiopisk buffe' erbjudas som avslutning.

Boka nu och få 10% rabatt! Ange kod BKO15

För mer info och bokning ring 08-336666

www.laserfortet.se

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Mordmysterium Sverige ABExit Lounge & BarMordgåtanWedevågs HerrgårdTom TitsKastellet StockholmGustafs Taxibåtar & Events ABStrategiutvecklingBåtcharter & båtuthyrningDjurönäsets Konferenshotell

BokaKickOff.nu är främst framtagen för arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de vi anser är...

Läs mer