Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Club CC

- Tumba Torg 116, Tumba -

Upplev "Tusen & en natt ", allt för er Kickoff- Företagsfest & Privata fest! Centralt beläget på Tumba torg hittar du en festlokal utöver det vanliga. I Orientalisk atmosfär kan ni avnjuta traditionell Libanesisk mat, lagad med de bästa råvarorna av våra duktiga kockar. I samband med detta bjuds på show med magdans och andra exotiska inslag som ger en känsla som tagen ur "Tusen & En Natt ".

I våra lokaler finns plats för 30-150 personer, vi anpassar lokalen efter er och era önskemål och vi utlovar en kväll ni sent kommer att glömma!

Boka på tel 08-301123

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.tumbatorg.se

 

 

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Stockholm Konferenscenter Dalarnas HusRestaurang MotorverkstanKreativKickOff.SE - TeambuildingKonferensresorKumla HerrgårdSkeppetKnistad Hotell och KonferensKarla Café

BokaKickOff.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de...

Läs mer