Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Konferens ombord Konferens ombord

Hotel M/S Monika

M/S Monika är en unik upplevelse i sig,

så passa på och boka din Kick off här...

M/S Monika byggdes på Motala Mekaniska Verkstad år 1908, hon är således över 100 år gammal och har därmed den charm och värdighet som kommer med åldern. Sedan 2001 har hon genomgått en renovering från topp till tå och är idag i mycket fint skick. Renoveringen har utförts med grundtanken om att förena gammaldags charm med dagens moderna bekvämligheter. Våra tre hytter är därför inredda i maritim, klassisk stil och är samtidigt utrustade med de moderniteter som ger dagens gäster en bekväm vistelse. När du bor på M/S Monika...vill vi att du ska kunna drömma dig bort till en tid utan storstadens stress, du vaggas till sömns av vågorna och vaknar av att solen skiner in i din hytt.

Du promenerar till Centralstationen på 10 minuter och många andra av Stockholms Sevärdheter finns inom mycket nära räckhåll. M/S Monika är alltså en unik upplevelse i sig, detta har vi dock kryddat med att även erbjuda en rad olika aktiviteter. Utnyttja möjligheten och boka din kick-off hos oss. Vi erbjuder en rad olika aktiviteter för våra gäster.Vi har inte spikat alla aktiviteter ännu och återkommer med information när allt är fastställt. Ett smakprov på vad vi har tänkt oss är tex:-båtutfärd till Skärgården med picknick -båtfärd till en mysig restaurang där middag intas -båtfärd till golfbana för golfrunda -möjlighet till kajakpaddling -temamiddagar på M/S Monika?och mycket mer!

Tel: +468-120 92 100
Kungsholms Strand 133
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Hemsida: msmonika.se

 

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Hilton Stockholm Slussen hotelBoulebar HagaAnnorlunda konferenslokalerAnnat som är braBalingsholmBellmanspecialistenMotoraktiviteterBrandmanseventAmarantenDjurönäsets Konferenshotell

BokaKickOff.nu är främst framtagen för arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de vi anser är...

Läs mer