Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Exit Lounge & Bar

Restaurang, bar, lounge - Exit är lite av varje.

Centralt belägen i en av stadsdelens mest myllrande korsningar bjuder man in till allt från lunch till drinkar och lounge-känsla.

Miljön är varmt inramad av moderna motiv på väggarna, mönstrade golv, mjuka fåtöljer i murriga färger och en lika välfylld som klassiskt stilig bar. Här är det mat, dryck och avslappnad atmosfär som gäller under hela dagen. Ta en paus och fyll på med lunch mellan 11 och 15, under lunchen som serveras från måndag till fredag, serveras såväl kött som fisk och vegetariska rätter vid sidan om olika sallader och tillbehör. Smit in för en middag efter jobbet eller ät något lättare från kvällens loungemeny medan du sippar på någon av drinkarna och möts upp med vänner.Till kvällen serveras en varierad à la carte-meny med bland annat grillat kött och tillbehör som kompletteras med passande viner. Är du ute efter barhäng och mer loungekänsla serveras även en mindre loungemeny med lättare rätter, som hamburgare och vegoburgare, tillsammans med whiskey, rom eller något annat att fylla drinkglaset med. Sjunk ner i någon av fåtöljerna eller inta den mässingprydda baren med smått och gott. Här går myskänsla före avskalat och minimalistiskt.


Tel:+46 8-644 77 77
Götgatan 53
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Hemsida: www.exitloungebar.se

Tillbaka till sidans början

Konferenslokaler i en av Stockholms stadsdelar

Nedan finner du de konferenslokaler i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i.

Sök konferens i annan stadsdel eller förort >>>

Sök konferens på annan svensk ort >>>

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Båtcharter & båtuthyrningKumla HerrgårdEngelenKonferensresorDieselverkstadenKafé KajakFalks EventFriluftsaktiviteterKnistad Hotell och Konferens

BokaKickOff.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaKickOff.nu är en enkel och lättanvänd Konferens- & EventGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda kick off arrangörer. D.v.s. de...

Läs mer